Treeniajat ja hinnat kevätkaudelle 2018

Kevätkausi alkaa perjantaina 5.1. ja jatkuu 25.5. asti!!

Treenit joka perjantai

Mårtensdal skolan liikuntasalissa osoitteessa Laajavuorenkuja 4, 01620 Vantaa

Klo 17:00-18:00 Lapsille (7-14v) ja aloittelijoille

Klo 18:00-19:00 Aikuisille ja jatkokurssilaisille

HUOM!! 19.1. ja 30.3. EI OLE TREENEJÄ

Espoon kevätkausi alkaa 8.1. ja jatkuu 23.4. asti!!

Treenit joka maanantai

Paikkana Karamalmens skolan liikuntasali osoitteessa Karaniityntie 4, 02610 Espoo

Sisäänkäynti G-ovesta

Klo 19:00-20:00 Aikuisille (yli 14v) aloittelijoille ja kokeneemmille

Vantaan oppilaat voivat käydä Espoon treeneissä ilmaiseksi

Katso lisää http://capoeiraminhaalegriaespoo.omasivu.fi/

Hinnasto / KEVÄT 2018

  • Aikuiset ja yli 14 v nuoret 160€
  • Lapset ja alle 14 v nuoret 120€
  • Kertamaksu lapsilta 10€ ja aikuisilta 12€

Pitkin kautta järjestetään soitto harjoituksia, tapahtumia ja  extratreenejä joihin on mahdollista osallistua samalla hinnalla.

Aikuiset saavat osallistua samalla hinnalla myös lasten tunneille, mutta lapsilta vaaditaan aikuisten tunnille opettajan erillinen lupa ja vähintään toinen suoritettu vyö. 

Tervetuloa aloittamaan uusi harrastus!!!!

Ensimmäinen tutustumiskäynti uusille harrastajille on maksuton. Voit siis tulla tutustumaan lajiin maksutta. Tutustumiskäynti ei velvoita ostoon. Kurssille voi tulla mukaan myös kesken kauden.

Suosittelemme, että harkitsette oman vapaa-ajan vakuutuksen ottamista treenejä ajatellen. Yhdistyksemme ei valitettavasti tällä hetkellä pysty tarjoamaan vakuutusta ryhmäläisille. Vahinkoja treeneissä sattuu erittäin harvoin, mutta ne ovat toki mahdollisia. Treenipaikalla on ensiapupakkaus pienien urheiluvammojen varalle.

Ilmoittautuminen ja maksu

Voit ilmoittautua treeneihin sähköpostilla capoeiraminhaalegria@gmail.com tai ensimmäisen treenikerran päätteeksi. Ilmottautuessasi otamme ylös nimesi ja yhteystietosi. Halutessasi saat laskun sähköpostiin, mutta voit myös maksaa suoraan capoeiran pankkitilille. Kertamaksun voi maksaa suoraan käteisellä treeneissä.

Maksaessasi treenimaksun liityt myös samalla yhdistyksemme jäseneksi. Yhdistyksen jäsenenä olet tervetullut erikseen ilmoitettaviin yhdistyksen kokouksiin, kehittämään yhdistyksen toimintaa sekä osallistumaan yhdistyksen järjestämiin tapahtumiin. Jäsenyys ei velvoita sinua mihinkään. Jäsenyys lakkaa automaattisesti jos et enää maksa treenimaksua seuraavalla kaudella. Mikäli haluat treenata ilman, että tulet yhdistyksen jäseneksi, mainitse siitä ilmoittautumisen yhteydessä.

Treenimaksut maksetaan Capoeira Minha Alegria ry:n tilille:

 Nordea-pankki

 FI46 1351 3000 1099 07

 

pict9530.jpg