Capoeira Minha Alegria ry

Capoeira Minha Alegria on Vantaalle rekisteröity yhdistys, jonka tarkoituksena on tarjota päihteetöntä harrastustoimintaa kaiken ikäisille. Capoeira Minha Alegria on portugalia ja tarkoittaa "Capoeira minun iloni". Capoeira Minha Alegria on osa Brasilalaista Capoeira Celeiro de Bambas ryhmää. Ryhmän perustaja on Natalissa Brasiliassa asuva capoeiraopettaja Professor Zezinho. Capoeira Celeiro de Bambas on rekisteröity jäsen Brasilian capoeiraopettajien liitossa ABPC:ssa.

Capoeira Minha Alegrian tuntien ohjaajana toimii Professor Joe, oikealta nimeltään Adaildo Francelino. Adaildo on kotoisin Brasiliasta Natalin kaupungista. Hän on harrastanut capoeiraa neljäntoista vuoden ajan ja on valtuutettu capoeira ohjaaja. Hän aloitti harrastuksen Natalissa Professor Zezinhon veljen Nidan johdolla ja jatkoi myöhemmin Professor Zezinhon ryhmässä. Suomeen Adaildo muutti keväällä 2008 ja oli siitä lähtien mukana suomalaisten Capoeira Boa Vontade-yhdistysten toiminnassa. Omat capoeiratunnit Capoeira Minha Alegria ry:ssä hän aloitti syksyllä 2011.

Vuonna 2017 Professor Joe laajensi toimintaansa myös Espooseen. Espoolle rekisteröity yhdistys Capoeira Minha Alegria Espoo ry on edelleen osa samaa Capoeira Celeiro de Bambas ryhmää.

Yhdistyksen toiminta rahoitetaan kurssimaksuilla, workshop -maksuilla sekä myymällä yhdistyksen omia tuotteita. Jos haluat tukea yhdistyksemme toimintaa, voit liittyä yhdistykseen kannatusjäseneksi. Kannatusjäsenmaksu on 30€ vuodessa. Ilmoita halukkuudestasi liittyä kannatusjäseneksi sähköpostilla osoitteeseen: capoeiraminhaalegria@gmail.com. Otamme myös vastaan lahjoituksia paikallisilta yrityksiltä.

joe_-_na_-_barraca.jpg

joe.fogo.jpg

 

Yllä: Professor Joe sotamaalauksessa makulelé- taistelutanssi esityksessä Brasiliassa.

Vasemmalla: Professor Joe harjoittelee tulen syöksemistä makulelé- taistelutanssia varten.