Espoon treeniajat ja hinnasto 2018

 

Espoon syyskausi alkaa 20.8.!!

Treenit 20.8.-3.12.2018 maanantaisin

Paikkana Karamalmens skolan liikuntasali osoitteessa Karaniityntie 4, 02610 Espoo

Maanantaisin

Klo 19:00-20:00 Aikuisille alkaen 14v.

Sopii aloittelijoille ja kokeneemmillekin

Sisäänkäynti G-ovesta

Vantaan oppilaat voivat käydä Espoon treeneissä ilmaiseksi

Hinnasto / KEVÄT JA SYKSY 2018

  • Aikuiset ja yli 14 v nuoret 160€
  • Kertamaksu 10€

Capoeira treeniasu

  • Paidat 20€
  • Housut 30€

Pitkin kautta järjestetään soitto harjoituksia, tapahtumia ja extratreenejä joihin on mahdollista osallistua samalla hinnalla. 

Tervetuloa aloittamaan uusi harrastus!!!!

Ensimmäinen tutustumiskäynti uusille harrastajille on maksuton. Voit siis tulla tutustumaan lajiin maksutta. Tutustumiskäynti ei velvoita ostoon. Kurssille voi tulla mukaan myös kesken kauden.

Suosittelemme, että harkitsette oman vapaa-ajan vakuutuksen ottamista treenejä ajatellen. Yhdistyksemme ei valitettavasti tällä hetkellä pysty tarjoamaan vakuutusta ryhmäläisille. Vahinkoja treeneissä sattuu erittäin harvoin, mutta ne ovat toki mahdollisia. Treenipaikalla on ensiapupakkaus pienien urheiluvammojen varalle.

Ilmoittautuminen ja maksu

Voit ilmoittautua treeneihin sähköpostilla capoeiraminhaalegria@gmail.com tai ensimmäisen treenikerran päätteeksi. Ilmottautuessasi otamme ylös nimesi ja yhteystietosi. Kausimaksun voi maksaa suoraan capoeira yhdistyksen pankkitilille. Kertamaksun voi maksaa suoraan käteisellä treeneissä.

Maksaessasi treenimaksun liityt myös samalla yhdistyksemme jäseneksi. Yhdistyksen jäsenenä olet tervetullut erikseen ilmoitettaviin yhdistyksen kokouksiin, kehittämään yhdistyksen toimintaa sekä osallistumaan yhdistyksen järjestämiin tapahtumiin. Jäsenyys ei velvoita sinua mihinkään. Jäsenyys lakkaa automaattisesti jos et enää maksa treenimaksua seuraavalla kaudella. Mikäli haluat treenata ilman, että tulet yhdistyksen jäseneksi, mainitse siitä ilmoittautumisen yhteydessä.

Treenimaksut maksetaan Capoeira Minha Alegria ry:n tilille:

 Nordea-pankki

 FI46 1351 3000 1099 07